Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,1
237 commentaren van in totaal 237 beoordelingen
Mevrouw Dudink (Abbekerk)
17/01/2018
10

Prima bedrijf. Men weet waar het over gaat. Keurige ehandeling.

Anoniem
03/01/2018
10

Ze zijn heel klantvriendelijk nemen de tijd voor je

Johannes Hollenberg (Enkhuizen)
02/01/2018
8

Toyota Botman is een garage waar ik al jaren (terug)kom.Persoonlijke aandacht en goed werk.Je krijgt niet de indruk dat je geld aan dure bijkomstigheden, zoals inrichting etc., wordt uitgegeven.Kortom prima garage waar een uurtje wachten helemaal niet erg is.

Yvonne Buwalda (Medemblik)
28/12/2017
10

Klantgericht, vakkundig en betrouwbaar.Het feit dat ik even naar huis wordt gebracht en later weer werd opgehaald waardeer ik zeer!

A.C.M. van Rooden (Medemblik)
13/12/2017
10

Komen afspraak na. Werkzaamheden worden punctueel uitgevoerd. Vriendelijke ontvangst en goede koffie.

Anoniem
06/12/2017
9

Eerst de vriendelijkheid van het personeel is zeer positief . Men weet algelijk bij binnenkomst wie je bent. Informatie na een handeling, wordt duidelijk gegeven.

Anoniem
06/12/2017
8

Receptiemedewerkers zouden wat aan de representatieve uitstraling mogen doen m.i.

Nico de Vries (Wieringerwerf)
06/12/2017
10

Het is een topgarage vanaf de receptie, monteurs tot en met de koffie!

Wim Nengerman (Opperdoes)
06/12/2017
9

vriendelijk en correct.

Anoniem
30/11/2017
8

Goede service en bekende mensen vriendelijk.

joop kragt (wervershoof)
29/11/2017
10

wij zijn als gezin al jaren klant bij deze dealer rijden ook met 3 toyota`s rond naar volle tevredenheid

Anoniem
23/11/2017
8

Prima bedrijf

Anoniem
22/11/2017
10

Ik kom al jaren bij deze dealer,nooit problemen gehad,DUS KOM JE ALTIJD WEER TERUG !!!.

C.M.J.Glim (Medemblik)
22/11/2017
10

ben er als kind in huis voel me er thuis

LM Vermaat Louise.
15/11/2017
10

Totaal prima bedrijf.

Gerard de Boer (Obdam)
23/10/2017
8

Je wordt er altijd goed behandeld. Geen klachten.

Mw.H.Pieters (Midwoud)
18/10/2017
8

De eerste keer bij deze dealer voor onderhoud. Hebben mij direct uit de brand geholpen met een nieuwe accu. Klantgerichte medewerkers die met mij mee denken. Prima service, vervolgafspraak duidelijk uitgelegd en uitgevoerd. Prima team dus.

DHr.L.Filk (twisk)
16/10/2017
10

snelle vriendelijke service met kennis van zaken.

Anoniem
07/09/2017
9

Plezierig contact en goede service

Wil luiken (Medemblik )
31/08/2017
10

Uitstekende dealer

A. J. Matthesius (Zwaag)
23/08/2017
9

Toyota Botman medemblik was met al hun kwaliteiten mij bekend. Duidelijk en zakelijk.

eh cronie (wervershoof)
09/08/2017
10

zoals de receptie als de monteur en uitvoering van het geen moest gebeuren is top geen klachten

math bos (venhuizen)
09/08/2017
10

omdat ik al jaren bij Botman auto koop dit is de derde auto

mevr Groot
09/08/2017
9

goede service en vriendelijk personeel

Dhr L.Roosendaal (Medemblik )
02/08/2017
10

Het contact met personeel en de goede service .

E.Braak-Velt (Middenmeer)
28/07/2017
10

Botman lijkt een betrouwbaar en prettig bedrijf.

Harry Sneeboer (Andijk)
19/07/2017
10

kan Botman al jaren en tot de dag van vandaag bevalt het m,n prima.

DHr.L.Filk
13/07/2017
9

vriendelijke service deskundige reparaties zonder verassingen.

Anoniem
12/07/2017
8

In zijn geheel genomen wat betreft. Autobedrijf Botman is dit een prima dealer die dicht bij zijn klanten staat.

Anoniem
30/06/2017
9

onderhoud goed geregeld en netje terug gebeld dat auto klaar was

Anoniem
30/06/2017
7

Kleinschalig bedrijf, ruimte in showroom/wachtruimte niet zo groot.

Anoniem
21/06/2017
9

Het is een klantvriendelijke garage, er wordt open, eerlijk en transparant naar de klant gecommuniceerd waardoor je nooit voor verassingen komt te staan.

Klaas Meilink (Wervershoof.)
21/06/2017
9

Goede dealer; prettige mensen; gemoedelijke sfeer en correcte behandeling; zowel bij de verkoop als op de service afdeling.

Anoniem
20/06/2017
9

alles is prima verlopen

Tineke Albers (Medemblik)
20/06/2017
10

Prettige omgang, goede service en adviezen

Ingrid Wilders (Enkhuizen )
07/06/2017
8

Prima service

Anoniem
31/05/2017
4

Ik ben niet ontevreden over de dealer maar over de importeur. Voor aankoop heb ik gevraagd of er binnenkort een aanbieding te verwachten was. Daar wist de dealer niet van. Zodra de aankoop gesloten was(ver voor levering van de auto) kwam er een aanbieding en dat scheelde me 1500 euro. De importeur had dit niet aan de dealer verteld. Nu blijkt dus dat de importeur de dealers niet van informatie voorziet waardoor ik mij heel erg benadeeld voel.

Anoniem
31/05/2017
10

Nette garage met persoonlijke aandacht, goeie benadering en correcte afhandeling

Edwin (Medemblik )
31/05/2017
10

De keuring en beurten of reparatie zijn altijd meteen goed, ook erg prettig om van te voren een offerte te krijgen met de prijs en die klopt altijd
Ik ben erg tevreden over mijn garage Toyota Botman

Anoniem
24/05/2017
8

vriendelijk en deskundig geholpen

Anoniem
24/05/2017
9

ik vind het een fijne garage.

Mevr. Luchien Troost (Barsingerhorn )
24/05/2017
10

Vriendelijk, ze weten precies wie je bent. Correcte behandeling. Overleg wordt gedaan indien dit nodig is.
Zelfs het opgelopen vogelpoep op je dak halen ze eraf waar krijg je zo'n behandeling.

H.Kreel (Medemblik)
19/05/2017
10

Al 40 jaar klant bij Autobedrijf Botman Medemblik tot volle tevredenheid.

B. Raven
03/05/2017
9

Hoog service gehalte en vriendelijk

Anoniem
26/04/2017
10

Prima en vriendelijk personeel

T Machtel (Medemblik)
26/04/2017
9

Correct, vriendelijk en al jaren tevreden klant

Ton Gieling (Medemblik)
26/04/2017
10

Uitstekend autobedrijf met kundig personeel.

Daan Verschoor (Enkhuizen)
18/04/2017
10

Ik kom daar al ruim 25 jaar, en ben er altijd correct en vriendelijk behandeld, zowel in de showroom als de receptie en de werkplaats

jaap klaassen (medemblik)
13/04/2017
10

ga zo door met alles wat jullie al jaren doen.

Marjan Doornbosch (Medemblik)
12/04/2017
10

Goede aandacht

E.Molenaar (Wervershoof)
05/04/2017
9

Kan hier altijd zo terecht. Altijd meteen en goed geholpen. Ook voor kleine dingetjes.

Anoniem
23/03/2017
9

Ik vind dit een zeer vriendelijk en betrouwbaar autobedrijf. Ik kom er al jaren en met volle tevredenheid.

Peter Oud
23/03/2017
9

Vanaf begin goed geholpen en geadviseerd, hoop verder dat de relatie zo verder blijft gaan .

G.Lakeman (Medemblik)
16/03/2017
10

Zeer goede garage met professioneel personeel

Jet Berben (Bovenkarspel)
16/03/2017
10

Betrouwbaar bedrijf, vriendelijke mensen

Marijke Langendijk (Medemblik)
16/03/2017
9

Ik ben een tevreden klant. Afspraken worden goed gehouden. Geen verrassingen in b.v. de rekening.

Mevr. Haring
16/03/2017
10

zeer goede service ,

Anoniem
08/03/2017
9

Afspraak maken gaat soepel en vriendelijk. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd. Je weet precies waar je aan toe bent. Eigenlijk gewoon zoals het hoort. Zeer tevreden.

Anoniem
01/03/2017
10

prima service, goede communicatie. Duidelijke uitleg over de kosten.

Anoniem
21/02/2017
6

De prijs/kwaliteit verhouding is uit evenwicht.

R. Heijboer (Diemen)
20/02/2017
10

Een zeer goede sfeer en de service is perfect.

Anoniem
14/02/2017
9

Klant vriendelijkheid en uitstekende service.

Cees de Vries (Andijk)
14/02/2017
9

Een bedrijf met een goede service en persoonlijke behandeling.

Anoniem
19/01/2017
10

Vriendelijk en vakkundig personeel

Thea Roebert-Tromp (Aartswoud)
18/01/2017
8


Het is zeer prettig en ze noemen me gelijk bij mijn naam dat komt al goed over.

C. Huysers (Andijk)
09/01/2017
8

dealer denkt met de klant mee, neemt ruim de tijd voor maken van een proefrit

Tim (Medemblik)
22/12/2016
10

Staan altijd voor je klaar

Claudia Nijssen (Midwoud)
09/12/2016
8

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.
Een 8 is een mooi cijfer- het werkt blijft deels mensenwerk en zou altijd voor verbetering vatbaar moeten zijn- (een 10 zou niets meer toevoegen namelijk..)

Claudia Nijssen (Midwoud)
12/10/2016
8

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.
Een 8 is een mooi cijfer- het werkt blijft deels mensenwerk en zou altijd voor verbetering vatbaar moeten zijn- (een 10 zou niets meer toevoegen namelijk..)

Rosan Vader (Grootebroek )
14/09/2016
10

Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en komen hun afspraken na. Top bedrijf, ga zo door!

Anoniem
27/07/2016
9

Gewoon goede dealer, betrouwbaar en gezellig

Anoniem
27/07/2016
9

Uitstekende service, eerlijke informatie, klantvriendelijke benadering

Anoniem
21/07/2016
8

Goede service!

Jet Berben (Bovenkarspel)
13/07/2016
10

Prima service, goede voorlichting, aardige mensen

Anoniem
06/07/2016
9

Medewerkers zijn zeer plezierig in de omgang!

Anoniem
06/07/2016
10

Goede service, goede uitleg, duidelijk en snel. Aardige mensen

Dhr F.J.Reedijk (Medemblik)
27/06/2016
10

Omdat alles prima in orde is

Astrid Mebius-Rip (Hoogkarspel)
22/06/2016
10

Garage Botman is er voor de klant in alle opzichten.Denkt goed mee en doet wat er is beloofd.
Perfecte service en erg persoonsgerichte benadering !
Bovendien erg vriendelijk personeel op iedere afdeling.Echt een aanrader, vooral voor de nog niet
Toyota rijder. .......

A. Vis (Winkel)
15/06/2016
10

Persoonlijke benadering. Klantvriendelijkheid. Interesse in de klant.

Anoniem
08/06/2016
9

Vriendelijk, klantgericht, professioneel. Komt afspraken na en biedt een uitstekende service.

Anoniem
03/06/2016
9

goede service en klantvriendelijk

Nico Ligthart (Enkhuizen)
01/06/2016
7

Prima garage, zakelijke receptie en goede service.

Mevr. H. van der Goot-Schilstra (Medemblik)
25/05/2016
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Heb nog nooit een klacht gehad. monteurs en balie personeel altijd vriendelijk en voorkomend.

Jan Roos (Twisk)
11/05/2016
9

Het is een vriendelijk en goed autobedrijf.

Luuf Sijbring (Grootebroek.)
29/04/2016
10

Prettige manier van zaken doen. Je komt "thuis" altijd even een praatje over de auto. Ik heb hier een goed gevoel aan over gehouden. De volgende de auto komt weer van deze garage.

Ron van der Haring (Medemblik)
29/04/2016
10

Klantvriendelijk en klantgericht. Betrokken mensen. Hulpvaardig en altijd bereid tot een gezellig praatje.

Cor en Jantine (Venhuizen)
07/04/2016
10

Wij geven deze dealer een 10 omdat hij precies wist wat we wilden en van een aanpassing in de auto geen probleem werd gemaakt.

Thea Roebert (Aartswoud)
23/03/2016
9

Fijne benadering

J.W.Ippel (Opperdoes)
18/03/2016
8

Goede afhandeling van het geen gevraagd word,en goed overleg als er andere niet voorziene dingen aan het licht komen.

Harm Siepel (Medemblik)
11/03/2016
10

Ik kan mij niet voorstellen dat er een betere dealer en garage bedrijf is als mijn dealer

Mw. B. Moen (Wervershoof)
07/03/2016
10

Ik kom al jaren bij deze Garage. Ik word daar altijd prima geholpen, de service en de behandeling zijn altijd goed.

Fam Bobeldijk (Medemblik)
02/03/2016
9

Wij zijn gewoon zeer tevreden met deze dealer

S.M. Ditvoorst (Hoorn)
02/03/2016
8

Prima relatie met de verkoop.

Anoniem
17/02/2016
9

Prettig geholpen, goed service. Vriendelijke mensen. Voelt gewoon betrouwbaar en goed.

a.p.meijer (medemblik)
17/02/2016
9

je word er zeer netjes behandeld

Bart Sol (Wervershoof)
17/02/2016
9

Altijd beried te helpen, goede kennis van zaken en duidelijk met reparaties

Anoniem
10/02/2016
9

Ik ben zeer tevreden

John (Wervershoof)
09/02/2016
10

Goede service, doen wat er afgesproken is ( dus no nonsense ), er werken prettige mensen, het is altijd aangenaam de zaak te bezoeken en de koffie staat ALTIJD klaar.

Henk Roose (Enkhuizen)
03/02/2016
8

Het is voor mij het hoogste cijfer dat er is. De "menselijke" maat.

raoul (bovenkarspel)
03/02/2016
10

tevredenheid door de jaren heen

Anoniem
29/01/2016
9

service is hoog en klantvriendelijkheid personeel

Anoniem
27/01/2016
10

Zeer klantvriendelijk en prima service

Anoniem
27/01/2016
9

Gemoedelijke sfeer

neuroki, praktijk voor psychosociale hulpverlening (Abbekerk)
27/01/2016
10

prima bedrijf. past bij mij als klant.

N.P. Blokker (Wervershoof)
06/01/2016
8

Goede service betrouwbaar vriendelijk en geen onverwachte zaken

Anoniem
04/01/2016
9

Goede en correcte behandeling met juiste adviezen.

Henk Benedick (Medemblik)
30/12/2015
9

Het is fijn om bij een deskundig, gerenommeerd bedrijf aangesloten te zijn.
Je voelt je er goed bij.
Gedegenheid, integere behandeling, vraagbaakfunctie, eerlijk advies en een betrouwbaar product. Zo maar wat termen die bij mij boven komen. Dat is wat de klant vandaag de dag hoopt te krijgen.
Voor mij echter is dat geen hoop meer, dit is de werkelijkheid, de praktijk!!!

J.C Dekkers. (Medemblik)
30/12/2015
9

Een prettige garage!
Goede uitleg over wat er gedaan is aan de auto!
Keurig personeel!
Kortom deze garage heeft de goede uitstraling van een Toyota garage!

Anoniem
23/12/2015
9

betrouwbaar, kundig

Anoniem
16/12/2015
10

Alles gaat en ging zoals ik mij dat wenste

P. Botman (geen familie) (Hoogkarspel)
16/12/2015
10

Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk personeel.
Je komt bij deze garage nooit voor verrassingen te staan, duidelijke informatie.

A.m.mathot (Wervershoof)
14/12/2015
8

Wordt altijd goed geholpen,en noontime been klachten,Kassel.

Astrid Mebius-Rip (Hoogkarspel)
10/12/2015
10

Prima garage met uitstekende service en
denkt zeer mee met client.

A.C.M. van Rooden (Medemblik)
09/12/2015
10

Vriendelijke en adequaat personeel aan de ontvangstbalie en prima uitvoering van de werkzaamheden.

Anoniem
09/12/2015
9

De hele verkoop is prettig verlopen! Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel!

Anoniem
02/12/2015
10

Alles is keurig gedaan volgens afspraak en ook op tijd afgeleverd.

C.M.J.Glim (Medemblik)
02/12/2015
10

daar ik goed word behandelt en voel mij daar thuis

Ruud Hoogwerf (Medemblik)
02/12/2015
10

Zeer prettig ontvangen bij het maken van een afspraak voor een servicebeurt, waarbij van te voren werd verteld wat het zou gaan kosten en hoe lang het zou gaan duren.
Tijdens het uitvoeren van de beurt werd ik gebeld dat de auto binnenkort ook APK gekeurd moest worden, en dat dit meteen gedaan kon worden. Hier in toegestemd, waarna ik een uur later werd gebeld dat de auto klaar was. De servicebeurt was naar volle tevredenheid uitgevoerd en de kosten geheel conform de eerder gemaakte begroting. Hulde aan deze dealer en Toyota.

john (enkhuizen)
26/11/2015
9

al jaren mijn dealer, zonder problemen.
slechts één keer in al die jaren een wat minder prettig gevoel gehad.

Wim Nengerman (Opperdoes)
26/11/2015
9

Vriendelijk en correct te woord gestaan. Heb vertrouwen in het bedrijf.

Anoniem
25/11/2015
9

Goede service en heldere communicatie.

a.p.punt (spierdijk)
25/11/2015
9

nee ze doen het gewoon goed

Jan v.d. Glas (Midwoud)
25/11/2015
9

Met een 10 gaan ze naast hun schoenen lopen.

Anoniem
12/11/2015
9

alles is goed alleen de wachtruimte wat minder

Cees van Lubek (Andijk)
11/11/2015
9

vanwege de goede service en klantvriendelijkheid

Cees van Lubek (Andijk)
11/11/2015
9

vanwege de goede service en klantvriendelijkheid

J.P.C. Neefjes (Wervershoof)
11/11/2015
8

duidelijk

J.P.C. Neefjes (Wervershoof)
11/11/2015
8

duidelijk

Geraldine Jonker (Andijk)
09/11/2015
9

Een goede en vertrouwde garage met aardige en vriendelijke mensen.

H.Sneeboer (Andijk)
09/11/2015
9

niets op deze dealer aan te merken.

dhr. S. Waaijer (Den Burg texel)
28/10/2015
10

vriendelijk en correct

Anoniem
19/10/2015
9

Je wordt er zeer fijn geholpen. Ze zijn behulpzaam en als het even kan, kun je er direct terecht.

Anoniem
15/10/2015
9

Alles ging prima, alleen kreeg ik een leenauto mee en dat was een automaat.
Had ik nog nooit in gereden, maar gelukkig is alles goed gegaan.

Dhr.J.M.A.Meijer (h)
15/10/2015
10

Correct,vriendelijk adequaat

P.A. Bruinsma (Medemblik)
15/10/2015
10

Goede communicatie, vriendelijk, beleefd en vakbekwaam

Anoniem
12/10/2015
9

Nuttige informatie

H J v Warmerdam (Nieuwe Niedorp)
12/10/2015
10

omdat ik goede uitleg heb gehad over wat er zou gebeuren en dat is netjes uitgevoerd.

Anoniem
07/10/2015
9

vriendelijk, gastvrij en meedenkend

Anoniem
21/09/2015
10

Omdat zij ons meteen kwamen helpen toen op een zaterdagochtend bleek dat onze wielen gestolen waren.

Ed Sluiters (Medemblik)
11/09/2015
10

Zeer correcte behandeling, geen verrassingen

I G Kortenbach (Medemblik)
11/09/2015
10

altijd goede, vlotte en betaalbare service, vriendelijk geserveerd.

Inge Dekker (Medemblik)
11/09/2015
10

Zeer goed geholpen, eerlijk advies. Een dealer waar je je welkom voelt!

Pieter Terpstra (Leeuwarden)
11/09/2015
10

Klantvriendelijkheid bij zowel aankoop als onderhoud is van een kwaliteit die je tegenwoordig zelden aantreft.

Theo Steenbergen (Medemblik)
11/09/2015
9

Eigenaar is buurman en 3e toyota bij hem gekocht.

m.c. jonkers-romme (medemblik)
20/08/2015
9

tevreden + zeer goede servive

Anoniem
17/08/2015
9

Prima service en betrouwbaar adres. Een 9 vind ik hierbij een zeer hoog cijfer.

Jet Berben (Bovenkarspel)
29/07/2015
10

deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Anoniem
27/07/2015
10

we zijn altijd zeer te vreden

Bobeldijk (Medemblik)
22/07/2015
9

Ik geef nooit een 10, er zijn altijd dingen die beter kunnen.

h.mouthaan (medemblik)
15/07/2015
8

goed cijfer toch??

Jan Roos (Twisk)
06/07/2015
9

Het is een betrouwbaar garagebedrijf. Ze zijn altijd klantvriendelijk en erg behulpzaam.

j. zwaan (opperdoes)
25/06/2015
10

goede en duidelijke service, en in geval van onvoorziene omstandigheden wordt je goed geholpen met een passende oplossing.

fam jack bakker (wervershoof)
24/06/2015
10

omdat wij tevreden zijn

Jan Jonkman (Opperdoes)
18/06/2015
9

uitstekende mensen die vriendelijk en beleefd zijn

Dhr. A.N. Peereboom (Wervershoof)
26/05/2015
9

Magnifieke service, snel en doelmatig, dat vind ik belangrijk.

S. Hart (Medemblik)
20/05/2015
8

Betrouwbare, duidelijke en klantgerichte benadering. Contact is professioneel, maar tegelijkertijd wel heel gezellig. Er wordt goed meegedacht over vragen of problemen, je voelt je serieus genomen.

A.C.M. van Rooden (Medemblik)
13/05/2015
10

Altijd service gericht en correct in de prijs en prima uitvoering van de werkzaamheden.

joop kragt (wervershoof)
13/05/2015
10

de sfeer is er prima personeel altijd behulpzaam

Daan Verschoor (Enkhuizen)
29/04/2015
10

Ik kom daar al meer dan 25 jaar, en heb alleen al bij deze dealer mijn zesde of zevende Toyota gekocht

Leen, LB.Steketee (Midwoud)
29/04/2015
9

Omdat er voor mij geen redenen zijn om een lager cijfer toe te kennen. Alles is meestal in orde.

Mw. C.M. de Groot van Eijk (Enkhuizen)
29/04/2015
9

Klantvriendelijk en goede uitleg wanneer er vragen zijn.

Wim Nengerman (Opperdoes)
29/04/2015
9

Vriendelijk en vertrouwd.

J. G. van der Glas (Midwoud)
13/04/2015
10

Ik ben heel tevreden over de service en rijd dan ook al jaren heel tevreden Toyota.

N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
01/04/2015
9

Zeer tevreden over deze Toyota dealer ; zowel wat het merk betreft alswel de medewerkers en de communicatie.

Anoniem
23/03/2015
10

De contacten met zowel de receptie als de werkplaats zijn prima. Ik kom hier al jaren en het onderhoud en eventuele reparaties worden altijd prima uitgevoerd.

H Wolters 1 (Medemblik)
18/03/2015
9

Prima bedrijf

Ed Sluiters (Medemblik)
11/03/2015
10

Heldere afspraken en zeer betrouwbaar en geen type verkoper

E.N.Keur (Hoogkarspel)
04/03/2015
8

Prima behandeling Alles naar wens verlopen

Ton Gieling (Medemblik)
04/03/2015
9

Duidelijk site

Mevr.A.H.Martens (Abbekerk)
23/02/2015
10

uit ervaring omdat ik er al langer dan 30 jaar kom.

Anoniem
19/02/2015
9

Ik vind het heel correct dat ze weten wie ik ben.

Anoniem
18/02/2015
10

ik ben daar al meer dan 18 jaar klant, en erg tevreden

Dhr.W.Rootlieb (Wervershoof)
18/02/2015
9

prettige en directe manier van zakendoen

Hr Molenaar (Wervershoof)
18/02/2015
9

Goede service, reeds 31 jaar klant

Breg (Medemblik)
02/02/2015
8

Eerlijk verhaal, betrouwbaar in onderhoud, prettige communicatie

Rob en Ria Roeleveld (Venhuizen)
22/01/2015
10

omdat ze goed werken en vriendelijk zijn

Anoniem
19/01/2015
9

prettige bediening

jan dudink (andijk)
06/01/2015
9

komt de afspraken goed na !

Anoniem
30/12/2014
9

Service en de klantvriendelijkheid is prima

Anoniem
29/12/2014
8

De prijs/kwaliteit verhouding van de Toyota auto's is prima en ook over de werkplaats hebben we in het algemeen geen klagen bij Toyota Botman. Echter : gemaakte afspraken moeten niet opeens veranderd gaan worden op het moment dat het om garantie gaat.

De heer A.M.Mathot. (Wervershoof.)
29/12/2014
9

Vertrouwen in het nazien en eventueel maken van de gevonden gebreken?

Ron van der Haring (Medemblik)
29/12/2014
10

Persoonlijke behandeling, betrokken, vriendelijk, eerlijk en openhartig

Anoniem
24/12/2014
9

prima aandacht en deskundigheid

H de Leeuw (Aartswoud)
24/12/2014
10

om dat ik tevreden ben

J.H. Koster (Abbekerk)
24/12/2014
9

Eerlijk en persoonlijk advies, goed overleg en niet te duur.

Anoniem
02/12/2014
9

klantvriendelijk, ben zeer tevreden

Johan Gerritsen (Wervershoof)
02/12/2014
9

Alles tip- top voor elkaar. Geen bemerkingen. Uitstekende service van aardige mensen.

Anoniem
01/12/2014
8

De service is goed. Staan klaar om te helpen. Alles wordt goed uitgelegd.

Ton Jonker (Andijk)
01/12/2014
9

Vertrouwd bedrijf. Vriendelijke en aardige mensen. Maar bovenal doen ze hun werk gewoon goed!!

Anoniem
19/11/2014
10

Communicatief, nemen je serieus, hulpvaardig, belangstellend, snelle service, oprecht, de showroom ziet er altijd keurig uit, het personeel is bijzonder vriendelijk, als iets niet klopt wordt het direct rechtgezet.
Je krijgt wat je vraagt. Iedereen doet z'n best. De koffie staat altijd klaar. Men doet niet moeilijk als er een kleinigheid aan de hand is, dit kost niets het is service zegt men.Je bent als klant echt koning, in mijn geval koningin !!

Anoniem
18/11/2014
10

Zeer tevreden.

John lansen (Medemblik)
28/10/2014
8

Goed, betrouwbaaren goede kennis van zaken

Anoniem
27/10/2014
9

betrouwbare dealer die heel duidelijk communiceert met de klant

Anoniem
23/10/2014
10

goede monteurs en fijne medewerkers

Anoniem
22/10/2014
8

goede service

Anoniem
21/10/2014
10

Wij zijn al jaren klant. Worden altijd goed geholpen.

lammertdegraaff (opperdoes )
21/10/2014
10

Goede garage en een zeer Goede service van receptie tot aan de monteurs.Het hele plaatje dus.

frank buijsman (bovenkarspel)
20/10/2014
8

Gewoon goed

Cees Schouten (Enkhuizen)
14/10/2014
9

Ik kom al 38 jaar bij deze dealer, dat is niet voor niets. De service bereidheid is altijd groot. Er wordt goed naar je geluisterd. Er is overal wel eens wat maar we zijn er altijd samen uitgekomen. Ik heb meerdere keren deze dealer aangeraden bij andere mensen en daar nooit spijt van gehad.

Anoniem
08/10/2014
8

we zijn tevreden!

Anoniem
30/09/2014
7

Degelijke service, gemoedelijke sfeer

Anoniem
30/09/2014
8

dat er van te voren betere prijs afspraken worden gemaakt

Simon Zwier (Abbekerk)
25/09/2014
9

De uitgevoerde werkzaamheden zijn net zo betrouwbaar als Toyota.

Anoniem
23/09/2014
8

toegankelijk, correct

joop kragt (wervershoof)
19/09/2014
9

prima garage fijn personeel

Anoniem
11/09/2014
9

inmiddels lang lopende persoonlijke band. goede service.

Anoniem
10/09/2014
8

Klantvriendelijk, goede service en reparaties keurig uitgevoerd. Mooie en nette uitstraling garage.

Vreeker (Nieuwe Niedorp)
08/09/2014
8

klein en vertrouwd

Ton Gieling (Medemblik)
02/09/2014
9

Het is al jaren een prima dealer met een goede service.

P.Gieske. (Hoogkarspel)
26/08/2014
9

voor het eerst bij toyota en zeer goed afgewerkt.

Anoniem
20/08/2014
8

Ik wordt daar correct als klant behandelt.

P.I.M. Reus (Lutjebroek)
18/08/2014
10

Ben zeer tevreden over Toyota Botman in Medemblik. Toyota yaris zeer betrouwbare auto

Anoniem
12/08/2014
10

Het personeel is vriendelijk heeft kennis van zaken. Een zeer tevreden klant

Ben Droog (Wervershoof)
12/08/2014
9

Betrouwbaar, vakkundig en laagdrempelig. Vriendelijk personeel. Alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties worden goed doorgesproken en er wordt een duidelijke prijsopgave verstrekt, zodat er geen verrassingen zijn bij het ontvangen van de nota.

Anoniem
06/08/2014
10

Prima service en correcte benadering.

Anoniem
05/08/2014
7

netjes behandeld

Anoniem
04/08/2014
9

Klantvriendelijk, oplossingsgericht, meedenkend.

Anoniem
21/07/2014
8

prima service

Anoniem
17/07/2014
9

Rijd al jaren Toyota en kom weer bij deze dealer.

L.Sijbring (Grootebroek)
17/07/2014
8

Afspraken worden nagekomen, erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ik blijf bij deze dealer tot dat ik weer een andere Toyota ga kopen. Ook na 6 jaar een goed en tevreden gevoel.

Henrie Schouten (Opperdoes)
10/07/2014
8

De afdeling service is geen afdeling maar een mentaliteit.

Anoniem
09/07/2014
8

ik vind alles perfect behalve dat ik sinds 2002 toen ik mijn eerste Toyota kocht noch steeds een vreemde voor de receptie ben.
Wat dat betreft zijn mijn ervaringen bij Volvo Zaandam en Volvo Hoorn heel wat prettiger.

Dhr. A. de Hoogt (Wervershoof)
08/07/2014
9

Goede afspraken en correcte service. Vriendelijkheid.

A. Vis (Winkel)
26/06/2014
8

persoonlijke benadering, klantvriendelijk, goede informatie voor- en achteraf

A.C.M. van Rooden (Medemblik)
26/06/2014
10

Een prettige showroom en een verkoper, die via korte lijnen de auto kan aanbieden. Zeer service gericht is en duidelijk in zijn beloften en deze voor 100 % nakomt.

Anoniem
26/06/2014
8

Goed merk. Vertrouwen in de garage.

Anoniem
26/06/2014
9

goed persoonlijk contact

Anoniem
26/06/2014
9

Gewoon goed en correct.

Anoniem
26/06/2014
9

Service is goed en de personen zijn vriendelijk

C.tesselaar (Andijk)
26/06/2014
9

Ik ben goed geïnformeerd over de reparatie en de verschillende mogelijkheden.

Anoniem
16/06/2014
9

Hij kent z'n klanten, hij komt na wat er is beloofd, vertrouwenswaardig

Anoniem
13/06/2014
9

Super tevreden en als de kosten hoger worden of andere gebreken worden gevonden, nemen ze altijd contact met ons op. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.
Ook is er voor iedereen een leenauto of electrische fiets beschikbaar.
Ook de dealer zelf kent zijn klanten, wat erg plezierig is.
Wij hebben goede ervaringen met garage Botman.

Anoniem
12/06/2014
10

altijd goed en netjes geholpen

Anoniem
12/06/2014
7

Geen problemen, alles volgens afspraak, afgehandeld.

Anoniem
11/06/2014
9

Vakkundig en bekwaam personeel en ze zijn heel vriendelijk.

Anoniem
11/06/2014
8

Goed bedrijf met een goede sfeer

Anoniem
10/06/2014
8

Vriendelijk en ze houden zich aan de afspraken.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.